"Wat is inspirerend spreken?"

Of je nu (professioneel) spreker bent - of wil worden - of een inspirerende leiderschapsrol hebt, wij met Comm'Academy ontwikkelen jou en jouw verhaal/idee zodat jij kan inspireren.  

Comm'Academy kan jou helpen niet alleen je presentatie, maar jouw gehele performance naar the next level te brengen.  Dit doen we door de grootste aandacht voor ieder detail op het gebied van structuur, overdracht en je mindset.

Alles om jouw verhaal het podium te geven dat het verdient.

Een SuperStar worden?

Klein of groot?  Jong of oud?  Iedereen verdient het om de hoofdrol te spelen in zijn eigen verhaal

Misschien heb je al een ijzersterk verhaal, maar kan er nog gesleuteld worden aan jouw overdracht?  Of mogelijks voel je je als een vis in het water wanneer je voor een groep spreekt, maar heb je het gevoel dat men niet begrijpt wat je eigenlijk wil zeggen?

Of misschien loop je wel kansen mis omdat je het woord niet durft te nemen?

Hoe dan ook, wij werken volgens de beproefde Comm'Methode om jou naar het volgende level te brengen!

Call To Action

STRUCTUUR

Wat is jouw boodschap?  En voor wie is hij bedoeld?

Het doel van om het even welke presentatie of van om het even welk gesprek is je toehoorder iets te geven om over na te denken.  

Het gaat dus om de inhoud.  Wat zeg je wel?  Of wat net niet?  En op welke manier?  

Wij helpen jou de juiste structuur te vinden om jouw boodschap op een impactvolle, inspirerende manier over te brengen vanuit jouw passie en jouw kennis.

Lees meer

Overdracht

Dit gaat over het moment.  Je staat oog in oog met je toehoorder.  De voorbereiding is afgerond en nu is het essentieel om jouw boodschap goed over te brengen.  Jouw houding, je timing, je stemgebruik en je lichaamstaal maken of kraken jouw resultaat.

Wij helpen jou ervoor zorgen dat je toehoorder een positief blijvende ervaring heeft.

Lees meer

State of Mind

'Amazing things rarely happen inside your comfort zone.' 

Wanneer je wilt groeien als spreker is het belangrijk om niet alleen de buitenkant (skills of trucjes) aan te pakken. Wie snel wil groeien, moet dieper duiken! Op het moment dat je daar je aandacht op richt, is dit met de juiste begeleiding altijd mogelijk. Het effect? Je merkt dat je verhaal goed valt,  dat je ineens super stevig en vrij voor een groep staat en dat het proces ook écht leuk is. Dat geeft dat ultieme gevoel van overwinning en het besef dat obstakels even nodig waren om je daaraan te herinneren.

Wij geloven dat de wereld rijp is voor het delen van nieuwe ideeën, sterke oplossingen en krachtige visies!


Lees meer