"Het enige in je leven waar je de absolute controle over hebt, is over de manier waarop je communiceert!"

SuperStar Speaker

De meest complete sprekersopleiding in Vlaanderen en Nederland!

Je kunt niet niet communiceren, daarom is het cruciaal de kneepjes van het vak te kennen.

Pitchen, presenteren, webinars, onderhandelingen, interviews, teammeetings, ....

In het totaalpakket van Comm'Academy komt alles aan bod.  Na het volgen van het SuperStar Speaker traject heeft Communicatie voor jou geen geheimen meer.

We nemen je mee doorheen alle stappen van de unieke Comm'methode.

 

 

 

Waarom het totaalpakket?

 

Het SuperStar Speaker-traject is de bundel van de 4 waardevolle masterclassen. 

Make your message

De 4-daagse basismasterclass Personal Pitch leert je de kunst van pitchen, presenteren en storytelling.  Je vind de boodschap die klopt en waarmee je inspireert.  Je ontwikkelt de competentie om een pitch, presentatie of story efficiënt op te bouwen en ten allen tijde uit je mouw te toveren.

Cope your thoughts

Tijdens dit 4-daags traject gaan we dieper in op zelfcommuniciatie.  Je gaat op zoek naar de verhalen die je jezelf vertelt, je rekent af met bullshitstories en je vertelt na deze masterclass enkel stimulerende verhalen zodat je een authentiek en inspirerend spreker wordt.  Je zal vanaf dan echt geloven in alles wat je zegt en doet.  En geloof ons, een toehoorder merkt het verschil.

Make money

Ontdek tijdens dit 4-daagse traject hoe je jezelf in de markt zet als een expert.  Je bouwt een systeem waarmee je regelmatig en continu verdient.  Je ontdekt hoe 'dienen en verdienen" met spreken samengaat.  Na deze masterclass meester je de strategie naar meer vrijheid en rijkdom.

Own your stage

Tijdens deze 4 daagse masterclass leer je het belang van een succesvolle eerste indruk.  Je brengt je boodschap met impact.  Je meestert de finesses van verbale en non-verbale communicatie.  Na deze masterclass inspireer en overtuig je als een expert.