Onze missie

Het Volgende Niveau Van Ondernemen

De Comm’academy helpt je naar het volgende niveau van ondernemen. Dankzij onze opleidingen, gegeven door de meest bekwame mensen in hun vak, helpen we jou over jouw eigen grenzen heen.

Vanuit jouw eigen persoon ontdek je jouw eigen kracht en maak je jouw verhaal!

Comm’academy?

Communicatie: de verbinding tussen mensen

Communicatie is meer dan een e-mail, meer dan een whats’app, een SMS, een brochure of een visitekaartje.
Communicatie betekent de verbinding tussen mensen. Tussen jezelf en de buitenwereld. Communicatie terug naar de kern is niet meer en niet minder dan het praten. Praten met en praten voor elkaar.

Marketing: jij bent het visitekaartje

Marketing: net hetzelfde verhaal. Marketing is meer dan het online verhaal, meer dan een pagina op facebook, een LinkedIn account, een website of een visitekaartje. 
Marketing is het vermarkten van je onderneming. Het naar buiten brengen. En het vermarkten van je onderneming begint en eindigt bij jezelf als ondernemer. Want jij bent het visitekaartje, jij bent de website.

De plaats waar communicatie
en marketing samenkomen

Hoe kunnen wij helpen?

Opleidingen

k

Blog

Video

Vertellen van verhalen of anekdotes om uw punt te illustreren

De meeste bedrijfsleiders voelen zich meer op hun gemak bij deze aanpak.

Inderdaad, ze zullen niet alleen een verhaal vertellen, maar eerder een toespraak houden die korte verhalen als voorbeelden bevat. Natuurlijk werkt het het beste als het verhaal geloofwaardig en nauwkeurig is. Geef namen aan de personages en zoek de actie op een plaats waar uw publiek weet van heeft.

 

Het gebruik van verhaaltechnieken om verhaaleffecten te activeren

Deze aanpak is subtieler omdat je eigenlijk geen verhalen vertelt.

In plaats daarvan zul je een paar trucs gebruiken om je spraak als een verhaal te laten klinken. Er zijn in principe twee trucs: laat je publiek zien (en horen, en aanraken, en proeven en ruiken), laat je publiek voelen. Wanneer je beelden in hun hoofd maakt en wanneer je hun gevoel aangrijpt, worden de hersenen van je publiek in een "verhaalachtige" modus gebracht en geactiveerd

“Verwacht geen opleiding waarbij je lui in je stoel kunt onderuitzakken" 

Communicatiecoach

"Lore weet als geen ander een publiek te boeien"

Haar passie voor de mens, de psychologie en haar ervaring in het overbrengen van haar kennis bundelt zij om ondernemers te helpen met een gerichte communicatie.
De puurheid van het spreken, het brengen van een verhaal, het uiteenzetten van een bedrijfspresentatie,…
Lore leert je hoe je publiek aan je lippen plakt.  

Facebook

Linkedin

Instagram

Getuigenissen

Lees wat ondernemers

zeggen over onze opleidingen

“Lore hanteert een heel eigen stijl. Dankzij de interactie zijn de opleidingen toegankelijk voor jong en oud.”

 

“Verwacht zeker geen opleiding waarbij je lui in je stoel kunt onderuitzakken. De power en de energie zorgen ervoor dat je meegezogen wordt in een intensief bad vol interactie.”

“Moesten leerkrachten deze stijl hanteren, deze passie bezitten, zou het onderwijslandschap er helemaal anders uitzien.”

Blog & video’s

Storytelling in business

Voor degenen die in de marketing of communicatie werken, is storytelling een gekend gegeven.In een paar jaar is het een groot modewoord in ons bedrijfsleven geworden.Maar wat is het precies?Nu iedereen zich presenteert als een verteller, volgt hier een...

Hoe ga je beter om met feedbackgesprekken?

Dit stond in de krant: "Baas speelt cruciale rol bij ontstaan van burn-out: “Het is echt geen eufemisme voor luiheid “Onvoldoende feedback, een hoog werktempo en een druk om constant bereikbaar te zijn: leidinggevenden spelen een cruciale rol bij het ontstaan van een...

7 tips om krachtiger te vergaderen

De wet van Parkinson stelt dat het werk van een taak uitdijt naar de tijd die beschikbaar is om een taak te realiseren: work expands to fill the time available for its completion. Cyril Northcote Parkinson formuleerde deze op waarneming gebaseerde wet in 1958 in zijn...

Interesse? Neem contact op.

Locatie: Maaltebruggestraat 169, 9000 Gent

Telefoon: 09 420 21 09

Email: [email protected]

Openingsuren: M-V:  9:00 - 18:00